Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Δελτίο τύπου


Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25 - 26 Ιουνίου 2016 το πρώτο συνέδριο για την εκπαίδευση στην Κοζάνη με τίτλο «Η εκπαίδευση στο προσκήνιο» και σύνθημα «Θέλουμε ένα σχολείο που θα υπηρετεί το μαθητή».
Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από την ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης» το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικών (Χαροκόπειο) και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ανδρέας Φιλιππόπουλος στέλεχος μονάδας οργάνωσης και υποστήριξης της ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας .Παρουσιάστηκαν όλες οι πτυχές της εκπαίδευσης, από τη στρατηγική της διαχείρισης μια σχολικής μονάδας μέχρι την αντιμετώπιση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και την εκπαίδευση και διά βίου μάθηση των ενηλίκων.
Το συνέδριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού ήταν πολυπληθής η παρουσία των συνέδρων, εξαιρετικές οι εισηγήσεις και υψηλό το επίπεδο των εισηγητών, ικανοποιώντας απολύτως τόσο την οργανωτική όσο και την επιστημονική επιτροπή.
Χαιρετισμό απηύθηνε η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης κυρία Β. Βόντσα η οποία τίμησε με την παρουσία της το χώρο.
Στα πλαίσια της λειτουργίας της η ΑΜΚΕ Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης θα συνεχίσει να πραγματοποιεί εκδηλώσεις που θα αφορούν την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και κοινωνικά ζητήματα αιχμής.

                                                            
Τα Μέλη της ΑΜΚΕ

Κων/νος Σιαμπανόπουλος, ο Κοζανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου