Κυριακή 1 Ιουνίου 2014


            Δελτίο Τύπου

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου  31/05/2014 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης ,  η ημερίδα της ΑΜΚΕ «Κων/νος Σιαμπανόπουλος, ο Κοζανίτης», με Θέμα «Πρωτογενής Τομέας- Μεσογειακή Διατροφή- Οικονομική Ανάπτυξη».

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου, οι αξιόλογοι ομιλητές, Νικόλαος Κατσαρός και Ευαγγελία Δημητροπούλου- Γκλούμπου, ερμήνευσαν  σημαντικές πτυχές της Μεσογειακής Διατροφής συνδέοντάς την με τον Πρωτογενή Τομέα και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Η ΑΜΚΕ «Κων/νος Σιαμπανόπουλος, ο Κοζανίτης» συνεχίζοντας τα Προγράμματα ενημέρωσης και επιμόρφωσης έλαβε για ακόμη μια φορά το ξεκάθαρο μήνυμα της αποδοχής και υποστήριξης της κοινωνίας της Κοζάνης καθώς και της δίψας των φιλομαθών πολιτών της Κοζάνης για ακόμη περισσότερες ανάλογες εκδηλώσεις οι οποίες πρόκειται να ακολουθήσουν, πέραν των προγραμμάτων επιμόρφωσης που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Κλείνοντας ευχαριστούμε τους εισηγητές, το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης  για τη φιλοξενία, το Κατάστημα «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ» για την έκθεση Τοπικών Προϊόντων κατά τη διάρκεια της Ημερίδας  και ιδιαίτερα τους πολίτες που γέμισαν την αίθουσα προσφέροντας μας τη μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση.

 

           Με Τιμή, Τα Μέλη της ΑΜΚΕ 

     

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου